Nyheder

Tak for 2019

Tak for Bornholm Rundt på Cykel 2019

Viking Atletik siger tak for denne gang. Vi glæder os til næste år, hvor vi kører søndag den 23. august.


En af erfaringerne fra i år er, at vi skal øge afstanden mellem startgrupperne en lille smule. Især de midterste hold var meget store og det skabte lidt kø de første kilometer.
Ellers gik det godt og vi fik ros fra Politiet for jeres kørsel. Der var enkelte episoder hvor nogen var lidt for langt ude, men jeg er sikker på, at til næste år, så har I tænkt de samme tanker om egen sikkerhed, som alle øvrige ryttere også har gjort.


Desværre slap vi hellere ikke i år for små uheld, håber I hurtigt er på cyklen igen. Tak til DIG der stod for det gode vejr. Fantastisk stemning var der i målområdet, hvor det aldrig før er blevet drukket så meget både vand, sodavand, most og det gode øl fra Svaneke Bryghus.


Tak til vores samarbejdspartnere på depoterne ude på øen, politihjemmeværnet og samaritterne for hjælpen og tak til de ca. 50 hjælpere fra Viking Atletik som brugte en søndag på afviklingen. Tak til alle frivillige – uden jer, ingen cykelløb.


Diplom kan du udskrive her - https://www.sportstiming.dk/event/5704/results


Billeder kan du se på vores facebookside eller her https://www.flickr.com/photos/etape-bornholm/albums - alle billeder er naturligvis til gratis download.

 

Claus Clausen

Del denne side

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.